Bruiloft bij Meneer van Eijck

Nikki en Mark begonnen de dag ieder in hun ouderlijk huis en zagen elkaar voor het eerst in het bos, waar hun familie en vrienden liefdevol toekeken en een paar traantjes niet konden worden onderdrukt. Na deze romantische first-look was het tijd voor de fotosessie, eerst met iedereen erbij en uiteindelijk van het prachtige koppel samen. De shoot was een waar feestje , met op de achtergrond zelfs live gezang van een grote groep wandelaars, die trouwens mijn gespotte fotoplekje ook hadden opgemerkt en vonden dat het niet alleen goed als fotolocatie zou dienen maar ook een prima uitrustplek was. Oeps! Gelukkig waren ze redelijk snel uitgerust en hadden wij in de tussentijd de rest van het bos tot onze beschikking. We hadden ruim de tijd en dus liepen, dansten, zoenden en tilden Nikki en Mark erop los, ik had nog wel uren door kunnen gaan! Na de fotoshoot vertrokken we naar Meneer van Eijck, een heel sfeervolle en relaxte locatie midden in het bos.  Nikki en Mark kozen voor een avondceremonie en ik kan alleen maar zeggen, wat een goede keus! De dag vieren met een kleine groep familie en vrienden om vervolgens een grootse ceremonie met dito feest te vieren. En GROOTS (met een zachte G ;)) was de ceremonie zeker! Niet alleen door de hoeveelheid gasten die erbij aanwezig waren, maar ook zeker door de BABS die er een ongelofelijk leuke en persoonlijke ceremonie van wist te maken, wat een toffe man, ik kan niet anders zeggen.  Nikki wist iedereen te ontroeren met haar mooie vows, ik zal haar verhaal over haar polsen die door Mark worden recht gelegd wanneer ze slaapt nooit vergeten. Ik heb zo’n vermoeden dat dit een gevalletje ‘je had erbij moeten zijn’ is, maar geloof me, het was zo lief!  De ceremonie eindigde uiteraard met twee volmondige JA’s en een fantastische zoen. De taart werd aangesneden, de carnavalsband begon te spelen en het feest werd geopend met een schrobbelèr! Wat een fantastische liefdevolle dag!

PREV NEXT